Kami menyediakan Udang Kering dan Sambal Bilis dan juga
Sambal Ikan putih Masin.
Sambal Masak Tahan Lama
Pengusaha sambal berasal dari Kudat, Sabah dan sebagaimana yang sedia maklum daerah kudat kaya dengan sumber laut, seperti ikan, udang, sotong, ketam dan sebagainya. Bahan-Bahan penyediaan untuk sambal ini adalah segar. Menu Resepi sambal ini adalah resepi turun temurun dari mentua keluarga pengusaha yang berasal dari Medan Indonesia dan di modifikasi mengikut selera penduduk sabah yang terdiri pelbagai kaum. Produk adalah halal Toyib dan pengusaha adalah muslim.
Sambal sedap dimakan dengan ikan goreng, nasi panas, dan juga boleh dijadikan perencah Makanan seperti nasi goreng, Mee dan nasi bubur ,perencah ikan bakar iaitu sambal boleh di campur dengan limau dan kicap manis, dan penambah rasa untuk sambal nasi lemak. nyum..nyumm :)
Penambah rasa makanan
Perencah Nasi goreng / Penambah rasa Makanan
simple; sambal ikan bilis/udang/ikan masin makan dengan nasi putih dan ulam :)
like FB FanPage kami :Shiezan Fusion Onlineshop
Perencah Nasi goreng / Penambah rasa Makanan
simple; sambal ikan bilis/udang/ikan masin makan dengan nasi putih dan ulam :)
like FB FanPage kami :Shiezan Fusion Onlineshop
2 ulasan:
wahhh sedapnye terliur tengok
Sambal meletop ni secret recipe ker?
Catat Ulasan